PrACT & PSAT Testing
Wednesday, October 25, 2017
General Schedule Grades 9-12
8:00 - 11:50 - PSAT/PrACT (grades 10, 11)
Assembly and Activities (grades 9, 12)
11:50 - 12:20 - Lunch - 30 Minutes (grades 9, 10, 11, 12)
12:20 - 12:25 - Passing - 5 Minutes (grades 9, 10, 11, 12)
12:25 - 1:00 - Period 1 - 35 Minutes (grades 9, 10, 11, 12)
1:00 - 1:05 - Passing - 5 Minutes (grades 9, 10, 11, 12)
1:05 - 1:40 - Period 2 - 35 Minutes (grades 9, 10, 11, 12)
1:40 - 1:45 - Passing - 5 Minutes (grades 9, 10, 11, 12)
1:45 - 2:20 - Period 3 - 35 Minutes (grades 9, 10, 11, 12)
2:20 - 2:25 - Passing - 5 Minutes (grades 9, 10, 11, 12)
2:30 - 3:04 - Period 4 - 34 Minutes (grades 9, 10, 11, 12)
Students, do you have a sibling or old friend and want to be in the yearbook? Got a cool summer story? Do you want your sweet ride to school to be featured in the yearbook? Does one of your friends look like a celebrity or cartoon character? Email email@example.com to be featured in the SMHS yearbook this year. If you have a sibling at SM, click on this link.
The Reflections Art Program is an art contest at San Marcos and selected entries moving forward to regional, state and national recognition. The theme this year is "Within Reach". TWELVE students will be chosen to represent our school, two from each of the six categories: Literature, Dance Choreography, Film Production, Music Composition, Visual Arts, and Photography. A CASH PRIZE of $100 will be given to each of the selected entrants from San Marcos. Entry deadline is October 27, 2017. Forms are available in the school office and counseling center with entries accepted in the office!
The bus will depart from San Andres Street at the Arco station at Carrillo St at 6:00pm. The bus will then pick-up on San Andres Street across from Foodland. The final stop is La Cumbre Jr. High School before arriving at SMHS. The return bus will depart 15 minutes after the game ends and drop-off at the same locations.
El autobús saldrá de la San Andrés y Micheltorena de la gasolinera Arco de Carrillo a las 6:00 pm. El autobús continuara y recogerá en la calle San Andrés y Micheltorena, frente a Foodland. La parada final es: La Cumbre Jr. High School antes de llegar a SMHS. El autobús de regreso saldrá 15 minutos después de que el juego termine y regresa
a las mismas ubicaciones.
Writing Center is open during Royal time in E-6, and Royal Tech Team is in the computer lab.